ΣΥΡΙΖΑ: Δήλωση ενότητας από την Έφη Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Δήλωση ενότητας από την Έφη Αχτσιόγλου

Στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Real FM έδειξε ενωτική

Σε αντίθεση με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπουν διάσπαση μετά τις εσωκομματικές εκλογές, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real FM 97,8 ανέφερε:   

«Οφείλουμε, μπορούμε και αξίζουμε να ζήσουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι με εμένα στο τιμόνι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορεί να δώσει αυτή την προοπτική στους πολίτες, απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που έχει υποτάξει την κοινωνία σε μία καθημερινότητα εξαιρετικά χαμηλών προσδοκιών» και υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πρέπει να ισχυροποιήσει εκ νέου τους δεσμούς του με την κοινωνία. Το κρίσιμο είναι να ξεκινήσουνε μία πορεία από τα κάτω και να βρεθούμε παντού, για να δημιουργήσουμε και πάλι πλειοψηφική δυναμική».

Για την ενότητα του κόμματος τόνισε ότι «δεν τίθεται ζήτημα ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την επόμενη μέρα. Για εμένα το να είμαστε όλοι μαζί είναι το ελάχιστο, είναι ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής. Το ζήτημα είναι να κερδίζουμε κάθε μέρα και έναν περισσότερο. Όταν είσαι κυβερνητικό κόμμα επιδιώκεις να ασκήσεις τη μέγιστη δυνατή πολιτική και ιδεολογική επιρροή στην κοινωνία».

Υπογράμμισε, τέλος, ότι «η πολιτική είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, γιατί επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, και ως τέτοιο σοβαρό ζήτημα πρέπει να τη διαφυλάξουμε. Δεν παίζουμε με την πολιτική, κάνουμε πολιτική».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ