ΣΥΡΙΖΑ: Άθλια και συκοφαντική η επίθεση εναντίον του Γιάννη Ραγκούση

ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πανικός Μητσοτάκη για την κατάρρευση οδηγεί μέχρι και σε πλαστογραφία για άθλια επίθεση στον Ραγκούση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Απογευματινή», ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει ως εργαζόμενους στη βίλα του στην Πάρο τα δύο παιδιά του, προκειμένου να λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Χθες έντυσαν επιβάτες τα στελέχη της ΝΔ στον ΟΣΕ και τα έστησαν μπροστά στις κάμερες να μας πουν πόσο ασφάλεια νιώθουν στα τρένα.

Σήμερα πλαστογραφούν έγγραφα για να συνεχίσουν την άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του κ. Ραγκούση, ακόμη και εναντίον των δυο παιδιών του, 23 και 25 χρόνων.

Το σύστημα Μητσοτάκη βρίσκεται σε πολύ μεγάλο πανικό. Όσο τα μαντάτα από τις αληθινές μετρήσεις θα δείχνουν ότι βουλιάζει, τόσο περισσότερο θα επιχειρεί να βουλιάξει την πολιτική αντιπαράθεση στη φτηνή προπαγάνδα, τη λάσπη και τη χυδαιότητα, αφού δεν έχει απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Και όλα αυτά, ενώ ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά – όπως έκανε ο κ. Ραγκούσης – να δώσει στη δημοσιότητα τις δηλώσεις του για να δουν οι πολίτες αν και τι ακριβώς δηλώνει από την ενοικίαση της βίλας του στην Τήνο.

Τους αφήνουμε στη κρίση του ελληνικού λαού».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ