Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Ελληνικής Λύση (ΣΥΡΙΖΕΛΛΥΣΗ – Μία είναι η λύση)

Τσίπρας, Βελόπουλος, Βαρουφάκης, Ανδρουλάκης

Και η λύση για τα προβλήματά μας, βρέθηκε.

Ο συνδυασμός ΣΥΡΙΖΑ με Ελληνική Λύση, είναι αν μη τι άλλο η λύση στα προβλήματά μας.

Η ιδέα του κυρίου Αραχωβίτη είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική, θα έκοβε πολλά εισητήρια. Ώπα συγγνώμη μπερδεύτηκα, θα ήταν μεγάλη κυβέρνηση ήθελα να πω.

Φανταστείτε λίγο την προοδευτική διακυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΕΛΛΥΣΗ. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25 και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Όχι πραγματικά δεν είναι άξιο φαντασίας;

Να δούμε κι ένα κομμάτι από ένα πιθανό υπουργικό συμβούλιο;

Καλά φυσικά κι εννοείται ότι ο Αλέξης ο Τσίπρας είναι η Πρωθυπουργάρα που όλοι περιμένουμε.

Στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου θα μπορούσε άνετα να είναι ο Νίκος ο Ανδρουλάκης. Εντάξει τουλάχιστον θα γελάμε με τις περιγραφές όταν θα κλαίμε από τα έργα.

Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο Κρίτων ο Αρσένης με υφυπουργό τον Κλέωνα τον Γρηγοριάδη. Θα τον έβαζα υπουργό τον Κλέωνα, αλλά είναι καλύτερο να τον έχουμε στα κανάλια πιο συχνά ώστε ο Κρίτων να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του.

Πιστεύω επίσης ότι ο Παύλος ο Πολάκης θα έπρεπε να συμμετέχει στην κυβέρνηση αυτή ακόμα και χωρίς να είναι εκλεγμένος. Φυσικά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης πού αλλού; Είπαμε η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς, ε θα είναι αλλιώς κι αλλιώτικη, όπως πρέπει.

Η Πόπη η Τσαπανίδου επίσης πρέπει οπωσδήποτε να έχει χαρτοφυλάκιο. Θα ήταν μια εξαιρετική υπουργός τουρισμού. Θα μπορούσε κάλλιστα να βγάλει και το καλοκαιρινό σποτ στο οποίο η ίδια θα φωνάζει στον τουρίστα: «Τουρίστα έλα, έλα με φόρα!». Αν θέλει να το πει στα αγγλικά, θα μπορούσε να ζητήσει τη βοήθεια του ιδίου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Και φτάνουμε στον καλύτερο υπουργό αυτής της κυβέρνησης και μάλιστα με διαφορά!

Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων θα είναι ξεκάθαρα ο Κυριάκος ο Βελόπουλος. Με Τελοπόν, Βυζαντινόν, κινητά με μεγάλα κουμπιά και κηραλοιφές για το κριθαράκι, ένας χορός επενδύσεων στη χώρα μας.

Είναι προφανές ότι με μια τέτοια κυβέρνηση, όλα θα δούλευαν ρολόι. Ξέρετε, από τα χαλασμένα. Που δύο φορές την ημέρα, δείχνουν τη σωστή ώρα…

 

(Το παρόν αποτελεί ΦΥΣΙΚΑ προϊόν πολιτικής σάτιρας και αστεϊσμού και φυσικά ελπίζουμε να μην το ζήσουμε ποτέ. Για το καλό μας…)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ