Σάμος: Εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Σάμος: Εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια Σάμου Πένη Δεμερτζή, Μανώλης Κάρλας και Σταμάτης Βαρδαρός χαιρέτισαν την εκδήλωση και τόνισαν την ανάγκη για άλλη εκπροσώπηση του νομού στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Η Πένη Δεμερτζή στάθηκε ιδιαίτερα στον χώρο της εκπαίδευσης και στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από τα δημόσια σχολεία ως τα δημόσια πανεπιστήμια.

Ο Μανώλης Κάρλας έδωσε έμφαση στις δημογραφικές προκλήσεις και στην ανάγκη εθνικής πολιτικής για το δημογραφικό που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τα νησιά.

Ο Σταμάτης Βαρδαρός τόνισε ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε σε όλες τις κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί και ότι το έλλειμμα ασφάλειας είναι γεγονός και στα νησιά μας σε υγεία, εισόδημα, προσβασιμότητα. Ανέπτυξε δε την προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για υγειονομικό ισοδύναμο στις νησιωτικές περιοχές με πλήρη ανάληψη από την Πολιτεία της ευθύνης και του κόστους για την φροντίδα υγείας των νησιωτών.

Ο Ανδρέας Ξανθός επέμεινε στην ανάγκη αλλαγής πορείας στα πολιτικά πράγματα με βασικό «όπλο» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερές κυβερνήσεις συνεργασίας που βασίζονται σε προοδευτικά πολιτικά προγράμματα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ