Πρώτα τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Πρώτα τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Εντυπωσιακό είναι το ενδιαφέρον του κοινού για τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, στην οποία εκτίθενται επίσης αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

Συγκεκριμένα, τα γυαλιά του πρώην πρωθυπουργού έχουν συγκεντρώσει 5.500 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ως τώρα στη συγκεκριμένη δημοπρασία, που πραγματοποιεί το Creaiad.

Δείτε τη δημοπρασία ΕΔΩ

papandreou_dimoprasia1

 

O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό, σημειώνοντας παράλληλα πως θα τον ικανοποιούσε αν συγκεντρώνονταν γι’ αυτά 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους διάσημους, αντικείμενα των οποίων έχουν προσφερθεί στην εν λόγω δημοπρασία, είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Prince , David Beckham, Naomi Campbell, Lionel Messi, Jennifer Lopez, Maria Kallas, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Τα έσοδά θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους. Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ