Προασπιζόμενος τα προσωπικά οφέλη (από το μεταναστευτικό)

Προασπιζόμενος τα προσωπικά οφέλη (από το μεταναστευτικό)

Η προσπάθεια του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη για ευρωπαϊκό «μπλόκο» στη χρηματοδότηση του φράκτη στον Έβρο, έγινε πρώτη είδηση την εβδομάδα που πέρασε…

Λογικό θα έλεγα, αφού έτσι και αλλιώς είναι γνωστές οι θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «ανοιχτά σύνορα» και άδεια παράνομης σε όλους, χωρίς έλεγχο!

Και όλα αυτά… λίγες μόνο μέρες μετά την εξάρθρωση του τρομοκρατικού κυκλώματος, που είχε στόχο να αιματοκυλίσει το εβραϊκό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας!

Ωστόσο, πριν από όλα έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε γιατί ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμεί να μπλοκάρει τον φράκτη του Έβρου, στρεφόμενος ουσιαστικά κατά της χώρας του!

Στο Πόθεν Έσχες του 2021 ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε 32 ακίνητα και καταθέσεις 985.000 ευρώ. Μεγάλο μέρος των ακινήτων τα μισθώνει σε ΜΚΟ με αντικείμενο το μεταναστευτικό, όπως η ΜΚΟ Solidarity Now (του Σόρος) και η Praksis, δηλαδή σε πολύ «καλούς» πελάτες! Απέκτησε τα διαμερίσματα σε τιμές κάτω και από τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν στις υποβαθμισμένες περιοχές της Κυψέλης, των Πατησίων και του Αγίου Παντελεήμονα και τα νοικιάζει σχεδόν αμέσως σε τιμές που είναι πάνω από τον μέσο όρο των ενοικίων που καταβάλλονται στις συγκεκριμένες περιοχές!

Ας μην κοροϊδευόμαστε, ενδεχόμενη μείωση των μεταναστευτικών ροών, θα έφερνε και σημαντική πτώση στο εισόδημα του! Αναμφίβολα λοιπόν με το μπλόκο στον φράκτη προασπίζει τα συμφέροντα του, γιατί αριστερός είναι αυτός που συνδυάζει τον «ανθρωπισμό» με το «επιχειρείν»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ