Οικονόμου για το κόμμα Κασιδιάρη: «Εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε»

Οικονόμου για το κόμμα Κασιδιάρη: «Εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε»

Την προοπτική καθόδου στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στη διάρκεια της ενημέρωσης της Πέμπτης.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε, σε σχετική ερώτηση, πως υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο ώστε εγκληματικές οργανώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τρικ μέσω της τοποθέτησης στην ηγεσία τους ανωτάτων δικαστικών για να κατέλθουν στην εκλογική διαδικασία, να μην μπορέσουν τελικά. «Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κανείς δεν είναι αφελής και δεν θα ξεγελασθεί, εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Σε ερώτηση που αφορά σε δικαστική απόφαση για εργαζόμενους στο κόμμα της ΝΔ, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως οι δικαστικές αποφάσεις είναι σεβαστές και διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τον ισχυρισμό πως στη ΝΔ υπάρχουν εργαζόμενοι που παίρνουν «μαύρα».

«Σε προγραμματικό επίπεδο η σύγκριση συντρίβει τον ΣΥΡΙΖΑ , εξ΄ου και η προσπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μεταφέρει την προεκλογική αντιπαράθεση σε ένα εικονικό σύμπαν ψεμάτων» σημείωσε, ακολούθως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, σε συνέντευξή της χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ό,τι οι Έλληνες πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης και ότι δεν καταλαβαίνουν. Συνέχισε λέγοντας πως δεν χρειάζεται προπαγάνδα για να αντιληφθούν οι Έλληνες τις προτάσεις, που έχουν μπροστά τους. Για τον κ. Τσίπρα μιλά η καταστροφική διακυβέρνηση της περιόδου 2015-2019, «παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι και στα πρόσωπα και στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το πότε θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως είναι ζήτημα ολίγων ημερών, σήμερα ή αύριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ