Ο πολακισμός πλήττει τον ΣΥΡΙΖΑ

αχτσιογλου πολακης

Ο «αψύς» Κρητικός βουλευτής ενορχηστρώνει ένα κρεσέντο προσωπικών επιθέσεων με αποδέκτη την Έφη Αχτσιόγλου

Μία άνευ προηγουμένου προσωπική επίθεση κατά της Έφης Αχτσιόγλου, εξαπολύει σε καθημερινή βάση, μέσω των κοινωνικών δικτύων ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης. 

Με το γνωστό απειλητικό ύφος, ο κ. Πολάκης δεν βάζει στο στόχαστρο του κάποιον πολιτικό του αντίπαλο, όπως μας έχει συνηθίσει. Πλέον στρέφει τα βέλη του, προς την συντρόφισσα του, Έφη Αχτσιόγλου, χαράζοντας γραμμή, καθώς λογαριασμοί που τον ακολουθούν, αναπαράγουν αυτές τις επιθέσεις στο πολλαπλάσιο.

Όταν η τοξικότητα γίνεται πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης είναι ο πολιτικός που εισήγαγε στην πολιτική ζωή του τόπου, την τοξικότητα, την σκανδαλολογία και την λάσπη προς τους αντιπάλους του. Μέσα από τις αναρτήσεις του παίρνουν γραμμή τα γνωστά «συριζο-τρολ», ο μηχανισμός βρώμικης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό αποκαλούμε ως «πολακισμό».

Πλέον, όλη αυτή η τοξικότητα που συγκεντρώθηκε αυτά τα χρόνια, άρχισε να ξεχειλίζει και βρίσκει αποδέκτη την Έφη Αχτσιόγλου και τους υποστηριχτές της, πλήττοντας ανεπανόρθωτα την ενότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο βαδίζει ολοταχώς… όχι σε διάσπαση, αλλά σε διάλυση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ