Νότης Μηταράκης: Ανήρτησε το πτυχίο του από την Οξφόρδη για να «απαντήσει» στον δημοσιογράφο που τον αμφισβητεί

Νότης Μηταράκης: Ανήρτησε το πτυχίο του από την Οξφόρδη για να «απαντήσει» στον δημοσιογράφο που τον αμφισβητεί

Μέσω ανάρτησης στα social media ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, απάντησε στον δημοσιογράφο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, ο οποίος αμφισβήτησε τις σπουδές του.

Ο υπουργός πόσταρε μια φωτογραφία του πτυχίου του, γράφοντας στη λεζάντα: «Για το αρχείο σας».

 

Πιο αναλυτικά, με ανάρτησή του, το βράδυ της Τρίτης, ο Νότης Μηταράκης απάντησε (χωρίς να τον κατονομάσει) στον Λάμπη Τσιριγωτάκη, ο οποίος προηγουμένως είχε αμφισβητήσει πως ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου διαθέτει το πτυχίο που δηλώνει στο βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα, ο Νότης Μηταράκης έγραψε: «Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβασή μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με SMS με λέει ανάγωγο. Για να “εκδικηθεί” λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη… Κρίμα και τον σεβόμουν».

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Λάμπης Τσιριγωτάκης με ανάρτησή του στο Facebook αμφισβητούσε το κατά πόσο ο κ. Μηταράκης έχει το πτυχίο που ο ίδιος έχει δηλώσει στο βιογραφικό του.

Όπως έγραφε, ο ίδιος διαβάζοντας το βιογραφικό βλέπει ότι δηλώνει πως έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. «Από ποιο κολλέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του, γιατί οι δικές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ. Μηταράκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ