ΝΔ: Πριν την εύκολη κριτική, ο ΣΥΡΙΖΑ ας αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες

ΝΔ: Πριν την εύκολη κριτική, ο ΣΥΡΙΖΑ ας αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες

Τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για άρση απόσπασης της αναπληρώτριας εκπροσώπου του και την επιστροφή της στη ΡΑΣ

«Μετά τις αποκαλύψεις για απόσπαση της αναπληρώτριας εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και μιας ακόμη υπαλλήλου στο γραφείο του κ. Ραγκούση από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, ενώ την ίδια στιγμή κατήγγειλε έλλειψη προσωπικού στη ΡΑΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να άρει την απόσπαση της κας Καραγιάννη, παρότι μέχρι χθες τη δικαιολογούσε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για άρση απόσπασης της αναπληρώτριας εκπροσώπου του και την επιστροφή της στη ΡΑΣ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται: «Κατήγγειλε, δηλαδή, κάτι στο οποίο συνέβαλε να συμβεί. Καλοδεχούμενη η απόφαση για άρση της απόσπασης. Αλλά πριν από την εύκολη κριτική και τις δηλώσεις ότι “όλα λειτουργούσαν καλά και χάλασαν επί κυβέρνησης ΝΔ”, ας αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες για τις χρόνιες παθογένειες και για το αν η ΡΑΣ επιτέλεσε και σε ποιο βαθμό τον εποπτικό της ρόλο. Οι πολίτες ζητούν αλήθειες και όχι υπεκφυγές και υποκρισία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ