ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Πανηγυρίζουν για την Τουλουπάκη ενώ καταδικάστηκε και δεύτερος υπουργός για παράβαση καθήκοντος

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Πανηγυρίζουν για την Τουλουπάκη ενώ καταδικάστηκε και δεύτερος υπουργός για παράβαση καθήκοντος

Με μία ήπια ανακοίνωση και λόγω του πένθους των ημερών η γαλάζια παράταξη απαντά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αθώωση Τουλουπάκη.

Η Πειραιώς τονίζει πως η αξιωματική αντιπολίτευση πανηγυρίζει για την κυρία Τουλουπάκη, τη στιγμή που δεύτερος υπουργός της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος.

 

Δείτε την ανακοίνωση:

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου. Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ. Τσίπρα Ν. Παππά, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη! Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ