ΝΔ για Απατζίδη: Χυδαίος εκφασισμός – ΜέΡΑ25: Να καταψηφίσουν την εγκληματική κυβέρνηση

ΝΔ για Απατζίδη: Χυδαίος εκφασισμός – ΜέΡΑ25: Να καταψηφίσουν την εγκληματική κυβέρνηση

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο ΜέΡΑ25 και της Νέα Δημοκρατία με αφορμή την εμφάνιση της βουλευτή Μαρίας Απατζίδη, η οποία ανέβηκε στο βήμα της Βουλής φορώντας μια μπλούζα, που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές» για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας (πολύ πιο ήπιο από όσα λέει ο κόσμος εκεί έξω) χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και χυδαία πράξη εκφασισμού από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος!», απαντά το ΜέΡΑ 25 με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε η Πειραιώς.

«Να πληροφορήσουμε τη Νέα Δημοκρατία για κάποιες αληθινά επικίνδυνες, χυδαίες και απαράδεκτες πράξεις εκφασισμού: Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των εργαζομένων από τους διοικητές ΟΣΕ και Hellenic Train. Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των βουλευτών του ΜέΡΑ25 από τον αρμόδιο υπουργό», τονίζει ακόμη το ΜέΡΑ 25.

«Η ωμή καταστολή των διαδηλώσεων του λαού από τον υπουργό ΠροΠο. Η προσπάθεια των κυβερνητικών παραγόντων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια και ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη έχει μόνο ένας σταθμάρχης».

Τέλος, το ΜέΡΑ25 σημειώνει πως αν ο χαρακτηρισμός «υποκριτές» ενοχλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, «υπάρχει τρόπος να τον αποσύρουμε: να καταψηφίσουν την εγκληματική κυβέρνηση και να απαιτήσουν μαζί με το λαό τη λογοδοσία των πραγματικά υπεύθυνων για την τραγωδία», καταλήγει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

 

ΝΔ: Χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού

Την έντονη αντίδραση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εμφάνιση της βουλευτή του ΜέΡΑ 25, Μαρίας Απατζίδη, στη Βουλή. Όπως επισημαίνει η Πειραιώς «τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

«Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση «δολοφόνο», ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές». Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας», σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση.

«Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου», καταλήγει η Πειραιώς.

 

Δείτε ακόμη:

Σόου από Απατζίδη του ΜέΡΑ25 – Εμφανίστηκε με μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ