Μητσοτάκης από Πετρούπολη: Θα διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε ή θα επιστρέψουμε σε μια αδύναμη Ελλάδα;

Μητσοτάκης από Πετρούπολη: Θα διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε ή θα επιστρέψουμε σε μια αδύναμη Ελλάδα;

Τα διλήμματα των εκλογών έθεσε για μια ακόμη φορά από την Πετρούπολη όπου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο 7ο δημοτικο σχολείο στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «όλες οι εκλογές είναι κρίσιμες αλλά αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες».

Στις εκλογές, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει να πορεύεται προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση και σταθερότητα ή αν θα ξαναγυρίσει πίσω, αν θα διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε τα τελευταία 4 χρόνια ή αν θα επιστρέψουμε σε ένα περιβάλλον υψηλών φόρων, ανασφάλειας, ανοιχτών συνόρων. Μιας Ελλάδας αδύναμης που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας».

 

 

«Θέλω να πιστεύω ότι το μήνυμα από τη δυτική Αττική θα είναι ισχυρό και θα είμαστε και εδώ πρώτη δύναμη. Θέλω να σας ζητήσω τον χρόνο μέχρι τις εκλογές να πορευτούμε μαζί και να παρουσιάσουμε το σχέδιο για μια ισχυρότερη Ελλάδα» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Με αφορμή, δε, το γεγονός ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στη δυτική Αθήνα είπε ότι «θα κάνουμε πράξη το σχέδιο για μια καλύτερη Ελλάδα, να οδηγήσουμε τη χώρας μας πιο μπροστά όπως της αξίζει»

Ζήτησε, μάλιστα, όλες και όλοι να συστρατευθούν «για να φέρουμε τη ΝΔ ισχυρή και αυτοδύναμη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ