Μιλένα Αποστολάκη: Γειτόνισσά της η Ρωσίδα κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα» – «Στο μαγαζί έβλεπα μόνο μια γυναίκα να πλέκει»

Μιλένα Αποστολάκη: Γειτόνισσά της η Ρωσίδα κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα» – «Στο μαγαζί έβλεπα μόνο μια γυναίκα να πλέκει»

Η Ρωσίδα κατάσκοπος “Μαρία Τσάλλα” έμενε στην ίδια πολυκατοικία στο Παγκράτι με τη Μιλένα Αποστολάκη, πρώην υπουργός και νυν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Όπως είπε η κ. Αποστολάκη στον ΣΚΑΪ, “αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν η γυναίκα αλλά το μαγαζί που άνοιξε στη διπλανή πολυκατοικία. Ήταν ένα μαγαζί με μια μεγάλη πινακίδα με αγλλικά γράμματα που λεγόταν “Γαλάζιο”, το οποίο θα χαρακτήριζα εναλλακτικό”.

“Το μόνο που έβλεπα εκεί ήταν ένα νεαρό κορίτσι που έπλεκε, μια εικόνα αρκετά περίεργη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πώς θα έβγαζε τα έξοδά του, τα περιορισμένα έξοδα του”, συνέχισε η κυρία Αποστολάκη, η οποία πρόσθεσε ότι “με τη δύναμη της στατιστικής μπορώ να σας πω ότι δεν έμπαινε κανείς στο μαγαζί, αυτό έβλεπα, μόνο μια νεαρή γυναίκα που έπλεκε”.

Σύμφωνα με την κ. Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος “έμενε στον 2ο όροφο και εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια “καλησπέρα” που ήταν άψογη”.

Ωστόσο, ο διαχειριστής που συνομιλούσε μαζί της είπε στην πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την “Μαρία Τσάλλα” ότι “τα ελληνικά της δεν ήταν καθόλου φτωχά, ήταν σωστά δομημένα αλλά καταλάβαινες ότι είχε μια προφορά”.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε η κ. Αποστολάκη και ο σωματότυπός της και οτιδήποτε παρέπεμπε σε μια καθημερινή κοπέλα που δεν σου έκανε καμία εντύπωση”.

Ερωτηθείσα για την αντίδραση των υπολοίπων ιδιοκτητών της πολυκατοικίας στο Παγκράτι απάντησε πως “από όσους έχω δει όλοι έχουν σαστίσει. “Έπεσα από τα σύννεφα” το ίδιο και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ