ΜέΡΑ25: Σφοδρή επίθεση κατά Θεοδωρικάκου για το «σόου Βαρουφάκη, για να μπει στη Βουλή»

ΜέΡΑ25: Σφοδρή επίθεση κατά Θεοδωρικάκου για το «σόου Βαρουφάκη, για να μπει στη Βουλή»

«Αισχρές ακόμα και για το χαμηλότατο επίπεδο του κ. Θεοδωρικάκου οι σημερινές του δηλώσεις στην τηλεόραση του Action24», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΜέΡΑ25 και του Τάκη Θεοδωρικάκου, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου κατά του Γιάνη Βαρουφάκη για την επίθεση σε βάρος του στα Εξάρχεια.

Ειδικότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του, επιτέθηκε στον γραμματέα του κόμματος, λέγοντας ότι κάνει σόου, προκειμένου να μπει στη Βουλή.

«Βγήκε εκείνο το βράδυ, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιοι τον έχουν χτυπήσει– διότι αυτό φαίνεται από τα ίδια τα βίντεο που υπάρχουν- και είπε το επόμενο πρωινό ότι τον χτύπησαν κάποιοι άνθρωποι της νύχτας. Και στη συνέχεια κατηγόρησε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι προκαταλαμβάνει την αστυνομία και την δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, άμεση ήταν η απάντηση του ΜέΡΑ25, με δήλωση του εκπροσώπου τύπου Έρικ Μιλτιάδη Έντμαν, ο οποίος αναφέρει ότι επιμένει στην εργαλειοποίηση της επίθεσης ο κ. Θεοδωρικάκος: «Αισχρές ακόμα και για το χαμηλότατο επίπεδο του κ. Θεοδωρικάκου οι σημερινές του δηλώσεις στην τηλεόραση του Action24. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιμένει στην εργαλειοποίηση της επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη προς όφελος της κυβέρνησης, ενώ την ίδια ώρα κατηγορεί τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 για πολιτικό σόου. Φυσικά δεν άντεξε να μην αναφέρει και το απαρχαιωμένο επιχείρημα του «κόστους Βαρουφάκη», το οποίο είναι τόσο ακράδαντο που ακόμα περιμένουμε το ειδικό δικαστήριο που θα τον καταδικάσει.

Δεν χρειάζεται άλλη απάντηση στις απελπισμένες επιθέσεις του υπουργού από την πρώτη πρόταση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στην συνέντευξη του σήμερα, όπου είπε: “Εγώ αναρρώνω, οι 57 των Τεμπών δεν αναρρώνουν, ούτε γιατρεύεται ο πόνος των δικών τους ανθρώπων. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου δεν θέλω να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη από μία εθνική τραγωδία.”

Το ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση το αφήνουμε στην Δικαιοσύνη, και το ποιος έχει βρει ευκαιρία για πολιτικό σόου το αφήνουμε στη κρίση του λαού».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ