Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ο νεαρός που συνομίλησε… τυχαία με τον Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα (Βίντεο)

Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ο νεαρός που συνομίλησε… τυχαία με τον Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα (Βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έβαλε γνωστά στελέχη της να μπουν ως επιβάτες στο πρώτο δρομολόγιο του τρένου από Αθήνα για Καλαμπάκα και να μιλήσουν στις τηλεοπτικές κάμερες για την ασφάλεια των σιδηρόδρομων.

Το Twitter αναγνώρισε δύο στελέχη του κόμματος, όμως φαίνεται πως το ίδιο έγινε και σε επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα.

Στην Ελευσίνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τη νεολαία. Ένας νεαρός που βρέθηκε δίπλα του, του είπε ότι έδωσε Πανελλήνιες, με τον κ. Τσίπρα να τον ρωτά: “με τη βάση εισαγωγής;” και το αγόρι να απαντά καταφατικά.

“Δεν κόπηκες, σε έκοψε η Κεραμέως. 20.000 παιδιά σαν κι εσένα θα μπορούσαν να έχουν περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο απόσπασμα το οποίο ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο TikTok ακούγεται ένας νεαρός να λέει ότι “η μοναδική έννοια της ΝΔ μετά το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν η αναθεώρηση του άρθρου 16 για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων”, αναφερόμενος στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνο που οι παρατηρητικοί χρήστες του Twitter διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον ο ένας από τους νεαρούς ήταν παρών και σε άλλες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά της νεολαίας του.

 

 

Ο αγανακτισμένος επιχειρηματίας στα Χανιά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας συναντά… τυχαία μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους όπου περιοδεύει.

Στα Χανιά πριν από έναν χρόνο, επιχειρηματίας συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και απαριθμεί τις δυσκολίες για τον κλάδο του “Το ρεύμα είναι δεύτερο ενοίκιο. Στο σπίτι θα κάνω με παγωμένο νερό αλλά στο μαγαζί;”, λέει.

Ωστόσο, ο Κώστας Μερκουράκης είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μάλιστα υποψήφιος δήμαρχος με τη Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Παλαιού Φαλήρου.

“Προκαλώ όποιον θέλει να βρει έστω μια λέξη προπαγάνδας ή υπερβολής στα όσα είπα. Δεν έγινα ανακοίνωση επειδή παλεύω με πληθωρισμό άνω του 10%. Ρεκόρ 28ετιας. Δεν έγινα ανακοίνωση επειδή παλεύω με εξοντωτικά λειτουργικά έξοδα (ΔΕΗ, ρήτρες αναπροσαρμογής, έναντι). Έγινα ανακοίνωση γιατί είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ”, αναφέρει.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ