Κυριάκος Μητσοτάκης από Μενίδι: «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι», είπε για ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης από Μενίδι: «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι», είπε για ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη

Επίσκεψη στον Δήμο Αχαρνών πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι άλλο από αυτό του Παύλου Πολάκη.

Ο πρωθυπουργός είπε με σκωπτικό ύφος πως «όπως στρώνεις, κοιμάσαι». «Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε την συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι», είπε χαρακτηριστικά. Συνέχισε λέγοντας: «Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος».

«Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει» κατέληξε.

mitsotakis-axarnes-2
mitsotakis-axarnes-mak

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα και η κυβέρνηση δεν έχει αυταπάτες. Ωστόσο όπως είπε, η κυβέρνηση έφερε επενδύσεις και αύξησε τα εισοδήματα των πολιτών. «Μπορούμε να στηρίζουμε την κοινωνία από την ανάπτυξη. Ό,τι επιστρέφουμε στην κοινωνία είναι από το πλεόνασμα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

mitsotakis-axarnes-4
mitsotakis-axarnes-5

Αναφερόμενος στο πότε θα γίνουν οι εκλογές, είπε πως αυτές είναι κοντά, θα γίνουν την άνοιξη. «Οι πολίτες μπορούν πλέον να συγκρίνουν μία τετραετία ΝΔΦ και μία τετραετία ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε την χαμηλότερη ανάπτυξη στην Ευρώπη. Ας συγκριθούμε. Ποιος σας είπε ότι θα μειώσει τους φόρους και το έκανε; Η ΝΔ. Ποιος σας είπε ότι θα φυλάξει τα σύνορα και το έκανε; η ΝΔ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.