Κουρουμπλής: «Ήμουν σκληρός Αντρεϊκός – Έχω φωτογραφία του Παπανδρέου στο γραφείο μου, ας με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ»

Κουρουμπλής: «Ήμουν σκληρός Αντρεϊκός – Έχω φωτογραφία του Παπανδρέου στο γραφείο μου, ας με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ»

Για την πορεία του στην πολιτική και τα προβλήματα όρασης μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, κάνοντας ειδική αναφορά στη σχέση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με δεδομένο ότι εξελέγη τρεις φορές βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ πριν διαγραφεί και ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Το ‘93 ο Ανδρέας Παπανδρέου με προσωπική του απόφαση με διόρισε Γενικό Γραμματέα στο υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας. Ήταν η πρώτη φορά που ένας τυφλός επιστήμονας, νέος, του ανέθετε η ελληνική Πολιτεία να αναλάβει μία τόσο υψηλή κυβερνητική θέση. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε στους κοντινούς του “εγώ εμπιστεύομαι το μυαλό του και γι’ αυτό αποφάσισα να τον διορίσω Γενικό Γραμματέα”” δήλωσε στο Mega.

“Ήμουν σκληρός “Αντρεϊκός”, και δεν θα το ξεχάσω και δεν θα παραιτηθώ από αυτή την άποψη ποτέ. Σήμερα στο γραφείο μου δεσπόζει η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου. Ας έφυγα, ας με διέγραψαν απ’ το ΠΑΣΟΚ” πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το εάν έχει αμφισβητηθεί στον στίβο της πολιτικής, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: “Σε μία τέτοια περίπτωση αποδέχονται μέχρι το σημείο που δεν θα αισθανθεί κάποιος ότι τον υπερφαλαγγίζεις και το έζησα όταν διεκδίκησα να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία”.

“Έλεγε ένας γιατρός σε ένα χωριό “τόσα χρόνια ψηφίζω τους ανοιχτομάτηδες και δεν έγινε τίποτα στον Νομό, τώρα ήρθε ένας άνθρωπος και έκανε τόσα πράγματα που φοράει γυαλιά μαύρα , ε… δεν πειράζει θα τον ψηφίσω. Ο Κουρουμπλής έλεγαν στο καφενείο “είναι ένα αυτοκίνητο χωρίς φώτα”” συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ