Κλέων Γρηγοριάδης: Έπεσε με τη μηχανή του στο πάρκινγκ της Βουλής – Τραυματίστηκε ελαφρά

Κλέων Γρηγοριάδης: Έπεσε με τη μηχανή του στο πάρκινγκ της Βουλής – Τραυματίστηκε ελαφρά

Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Τετάρτης (15/3) στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής ο βουλευτής του ΜεΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, όταν έπεσε με τη μηχανή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Γρηγοριάδης επιχειρούσε να σταθμεύσει τη μηχανή του στη θέση που υπάρχει για τον Γιάνη Βαρουφάκη, στον πρώτο όροφο του υπόγειου πάρκινγκ της Βουλής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Κλέων Γρηγοριάδης επιχείρησε κάποια μανούβρα για να σταθμεύσει στη θέση στάθμευσης του Γιάνη Βαρουφάκη που βρίσκεται δίπλα στη θέση που υπάρχει για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, και επειδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το δάπεδο ήταν βρεγμένο – άγνωστο από τι – έπεσε με τη μηχανή του.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα να καταπλακώσει το πόδι του Κλέωνα Γρηγοριάδη ο οποίος απεγκλωβίστηκε χάρη στην παρέμβαση ανθρώπων της Βουλής που αντιλήφθηκαν το τροχαίο.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ