Η προεκλογική επιστράτευση Xαρδαλιά

Νίκος Χαρδαλιάς

Ήταν αναμενόμενο για όλους ο Νίκος Χαρδαλιάς να επιστρατευτεί προεκλογικά σε πόστο στο γαλάζιο στρατόπεδο. Αυτό πλέον επισημοποιήθηκε και με εγκύκλιο του κυρίου Μπρατάκου.

Τι αναφέρει η εγκύκλιος; Ότι ορίζεται συντονιστής του εκλογικού αγώνα ο υφυπουργός Εθνικής Άµυνας. Ο Χαρδαλιάς, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου Κυριάκου, και αυτό είναι γνωστό εντός και εκτός Μαξίµου. Επειδή όμως στις ομάδες (ακόμα και στις προεκλογικές) επιβάλλεται η συνοχή, σπεύδω να σας πω ότι ο «στρατηγός Νίκος» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και χηµεία µε τον Γιάννη Μπρατάκο, αλλά και τους «γκουρού» των εκλογών του Μητσοτάκη, Θανάση Νέζη και Στέλιο Κονταδάκη.

Πρόκειται για ένα στέλεχος που έχει δοκιµαστεί µε επιτυχία στα δύσκολα (ξανά και ξανά, θα έλεγε η στήλη) και µαζί µε τον έμπειρο Θόδωρο Λιβάνιο (υπεύθυνο για τα επικοινωνιακά προεκλογικά θέματα) και τον γραμματέα της Π.Ε., Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος ομολογουμένως εδώ και μήνες μαζί µε το επιτελείο του κάνουν σημαντική δουλειά, οργώνοντας όλη την Ελλάδα και προετοιμάζοντας κατάλληλα τον κομματικό μηχανισμό, θα τρέξουν το project των διπλών εκλογών.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η ομάδα της Πειραιώς μπαίνει σε θέσεις μάχης µε τους πλέον κατάλληλους και έμπειρους σε κάθε προεκλογικό πόστο και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα που θα δικαιώσουν τις επιλογές τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ