Η πολιτική επαναδραστηριοποίηση Λοβέρδου και τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Λοβέρδος - Ανδρουλάκης

Σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνει την πολιτική του κίνηση και βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, αφού ζύγισε δυνάμεις και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ανακοινώνει νέα πολιτική κίνηση σε πολιτική του εκδήλωση, δημιουργώντας τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Πρώτος στόχος η είσοδος στην ευρωβουλή

Σε χθεσινή του ανάρτηση του ο πρώην υπουργός απηύθυνε κάλεσμα σε φίλους «ανεξαρτήτως κομμάτων που πιστεύουν ότι έχω πορεία να διανύσω στην πολιτική σε “ομιλία θέσεων” αύριο Δευτέρα στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων». Η χρονική επιλογή, δείχνει ξεκάθαρο στόχο την κάθοδο του νέου πολιτικού σχηματισμού στις επερχόμενες ευρωεκλογές, στις οποίες η είσοδος στην ευρωβουλή αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – Αγωνία Ανδρουλάκη

Όπως είναι αναμενόμενο, η επανεμφάνιση του Ανδρέα Λοβέρδου φέρνει νέους τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο δείχνει να αντιμετωπίζει μία απειλή διάσπασης, την στιγμή μάλιστα που πέρασε δημοσκοπικά για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει στραμμένο το βλέμμα του σήμερα στο «Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων», προκειμένου να δεί την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα Λοβέρδου, αλλά και να παρακολουθήσει ποια στελέχη του κόμματος του θα παρευρεθούν, ώστε να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ