Η οργή Πολάκη, οι φόβοι του Τσακαλώτου και η συγγνώμη για την Μακρόνησο (Βίντεο)

Πολάκης Τσακαλώτος

Τα… γυρίζει τα λεγόμενα του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Για να θυμηθούμε στα πλαίσια συνέντευξης του στην ΕΡΤ, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι ήταν «μεγάλο λάθος το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο. Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με αρκετούς «συντρόφους» του να τον βάζουν στο στόχαστρο.

Η πρώτη σοβαρή αντίδραση ήρθε από τον «αψύ Κρητικό» και βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, ο οποίος έχοντας αναλάβει τον ρόλο του πολιτικού μέντορα του Στέφανου Κασσελάκη, απάντησε αμέσως μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook στον επίδοξο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης τόνισε:

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!!

Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση,ούτε ελέω θεού δικαίωμα!!».

Στην συνέχεια, ο κ. Πολάκης σχολίασε τόσο την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη, όσο και τα όσα ανέφερε στο σποτ. «Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!», υποστήριξε. Ως υστερόγραφο, παρέπεμψε σε μία ανάρτηση με την οποία συμφωνεί και στην οποία αναφέρεται ότι μακάρι «όχι μόνο ο Κασσελάκης, αλλά ΟΛΟΙ να πήγαιναν στη Μακρόνησο για να τιμήσουν τους αγώνες και το αίμα του λαού μας», συμπεριλαμβάνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη «ακόμα και τον Βελόπουλο».

Η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οριακή με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι. Πάνω σε αυτές τις εξελίξεις, ο υποψήφιος πρόεδρος υπό τον φόβο εάν εκλεγεί πρόεδρος θα έχει να διαχειριστεί τους εξοργισμένους συντρόφους του, που ενδεχομένως θα επιβεβαιώσουν τη δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη για διάσπαση, ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας στο «OPEN», αναδιπλώθηκε λέγοντας πως: «Ίσως ήταν λάθος που είπα συγγνώμη για όλο το κόμμα» για το βίντεο του Κασσελάκη, προκειμένου να κατεβάσει τους οξυμένους τόνους.

Τσακαλώτος για Κασσελάκη: Τον θεωρώ σύντροφο

Στη συνέχεια μάλιστα ο κος Τσακαλώτος ανέφερε πως θεωρεί σύντροφό του τον κ. Κασσελάκη, και πως κάποια από αυτά που λέει του αρέσουν.

 

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον ξέρω. Λέει πράγματα που μου αρέσουν και κυρίως για τα δικαιώματα. Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ και υπάρχουν πράγματα που διαφωνώ.»

Επιπλέον ο κος Τσακαλώτος ανέφερε πως «οι σύντροφοι στις εσωκομματικές εκλογές θα πρέπει να συνυπολογίσουν και την εμπειρία και την κυβερνητική παρουσία.»

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ