Η αντιπρόεδρος, ο ναύαρχος και η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Η αντιπρόεδρος, ο ναύαρχος και η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών, ένταση έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από τις εμπρηστικές δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη, περί διάσπασης.

Η κα Γεροβασίλη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Ioannina TV δήλωσε πως υπάρχει ενδεχόμενο διάσπασης και πως… οι χωρισμοί δεν είναι πάντα για κακό!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση της κας Γεροβασίλη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, ο Βουλευτής Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης ήρθε να ταράξει κι αυτός με τη σειρά του τα νερά.

Ο ναύαρχος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ανέφερε πως δεν αποκλείει τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και πως… ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι και καταστροφή!

Τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν πάνω από την Κουμουνδούρου και είναι σχεδόν βέβαιο πως, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, αρκετά στελέχη θα δρομολογήσουν την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών.

Όπως αποδείχτηκε καμία υποψηφιότητα δεν κατάφερε να λειτουργήσει ενωτικά, ενώ το «στραβό κλίμα» αναμένεται να επηρεάσει και την προσέλευση του κόσμου στις εσωκομματικές κάλπες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ