Γεωργιάδης για Συνέδριο Συριζα: Ο Τσίπρας τελείωσε τον πολιτικό του βίο

Άδωνις Γεωργιάδης

Επεσήμανε πως μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Παππάς

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σχολίασε τα τεκταινόμενα στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας στους νικητές και τους χαμένους, βγάζοντας τα συμπεράσματα του.

Είναι τσίρκο Medrano

O κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε παλαβά τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι πολιτικά παλαβό, είναι τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα», αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Τσίπρα ηττήθηκε από τον Παππά, όχι από τον Κασσελάκη

«Ο μόνος κερδισμένος είναι ο Παππάς που καταλαβαίνει πολύ καλά από συνωμοσίες» πρόσθεσε ο ίδιος κάνοντας λόγο για «χυλόπιτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα που «νόμιζε ότι ο Κασσελάκης θα κάνει ό,τι θέλει αυτός και ο Κασσελάκης έκανε τα δικά του», προσθέτωντας «αυτός που τελείσε τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά όχι τον Κασσελάκη, που είναι και εντυπωσιακό γιατί ήταν νύχι με κρέας (σ.σ. Τσίπρας και Παππάς)».

Ο Κασσελάκης έχει τελειώσει σαν αρχηγός

«Έχει πλέον έναν Παππά να κινεί τα νήματα, ο άνθρωπος καταλαβαίνει από πολιτική. Καθάρισε τον Τσίιπρα σαν αυγό και την επομένη των ευρωεκλογών θα ασκήσει κριτική στον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελιώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει πρότασή του στο συνέδριο δεν είναι πολιτικός» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ