Γεωργιάδης για πρόσληψη σταθμάρχη Λάρισας: «Εξαφανισμένος ο Χρήστος Σπίρτζης – Δεν έχει τι να πει»

γεωργιαδης

“Ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγορεί την κυβέρνηση ως ευθυνόμενη για τον διορισμό του σταθμάρχη σε αυτή την ηλικία, και ο Χρήστος Σπίρτζης είναι εξαφανισμένος, καθώς όπως αποδεικνύεται αυτή ήταν μία συνηθισμένη διαδικασία στον ΟΣΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεν έχει τι να πει. Υποκριτές”, γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του για τον πρώην υπουργό Μεταφορών επί ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη και τη στάση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία στον χειρισμό της τραγωδίας των Τεμπών, κάνοντας λόγο για έναν “εξαφανισμένο” πρώην υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, σε αντιδιαστολή με την στάση του Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση για ευθύνες στον διορισμό του σταθμάρχη Λάρισας.

 

ΝΔ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ φταίνε όλοι οι άλλοι για την κατάσταση στους σιδηροδρόμους – Εξαφανισμένος ο Χρήστος Σπίρτζης

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, φταίνε όλοι οι άλλοι για την κατάσταση στους σιδηροδρόμους τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επικαλούμενη δηλώσεις της κυρίας Π. Πέρκα που είχε διατελέσει γενική γραμματέας Μεταφορών την περίοδο διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνει λόγο για “εξαφανισμένο κ. Σπίρτζη” τότε αρμόδιο υπουργό Μεταφορών.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει και από τη δήλωση της κας Πέρκα, που είχε διατελέσει και Γενική Γραμματέας Μεταφορών, για την κατάσταση στους σιδηροδρόμους φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, συμφωνεί και ο εξαφανισμένος κ. Σπίρτζης. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ