Αυξάνονται οι γαλάζιοι υποστηρικτές της Ρόδης Κράτσα

ΡΟΔΗ-ΚΡΑΤΣΑ

Ιδιαίτερα δυναμικά κινείται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια, Ρόδη Κράτσα.

Μάλιστα, η κα Κράτσα, πάρα το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο, μόλις πήρε εξιτήριο συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα των περιοδειών της.

Είναι εμφανές ότι η κα Κράτσα τυγχάνει μεγάλου σεβασμού στο Ιόνιο και έχει την πλήρη στήριξη και φυσικά το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Τη στήριξή τους, μάλιστα, στο πρόσωπό της έχουν δηλώσει ανοικτά και πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Πριν λίγες ημέρες και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, κ. Μανώλης Γραφάκος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη κα Κράτσα κατά την επίσκεψή του στο Αργοστόλι όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια των γραφείων του ΦοΔΣΑ.

Ο κος Γραφάκος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει την υποψηφιότητα της κυρίας Κράτσα και πως τη στηρίζει, γιατί στο πρόσωπό της τα τελευταία 4 χρόνια βρήκε έναν συνεργάτη ο οποίος προώθησε πολιτικές προς όφελος της κοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την υποψηφιότητα της κας Κράτσα καθώς ναι μεν κερδίζει συνεχώς πόντους, ωστόσο κάποιες φήμες περί δημοσκοπήσεων που την δείχνουν να χάνει φαίνεται να επηρέασαν την ψυχολογία του εκλογικού σώματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ