Απάντηση Ραγκούση για το νέο δημοσίευμα που αφορά τη βίλα στην Πάρο: «Πόσοι από τη ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή;»

Απάντηση Ραγκούση για το νέο δημοσίευμα που αφορά τη βίλα στην Πάρο: «Πόσοι από τη ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή;»

Ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει ότι θα στείλει 3 εξώδικα προς την “Απογευματινή”, τα “Παραπολιτικά” και το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της Απογευματινής για την “βίλα με τα χρυσά αυγά και την επιστρεπτέα προκαταβολή”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περνάει στην αντεπίθεση λέγοντας πως “αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος”.

Τέλος, αναρωτιέται “πόσοι από τους Υπουργούς και Βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις τους”, ζητώντας από το κυβερνών κόμμα να ενημερώσει τους πολίτες.

 

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

1.Σήμερα,επιδίδω 3 εξώδικα σε Απογευματινή, Παραπολιτικά, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

2.Ζήτησα επισήμως έλεγχο των ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ μου, μαζί με του κ.Μητσοτάκη-Υπουργών για Τήνο και δάνειά τους.

3.Απαντώ στη νέα αθλιότητα της ΝΔ, μετά τα παιδιά μου.

Ποιοι υπουργοί-βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή;

Σήμερα, όπως ο νόμος ορίζει, επιδίδω μέσω δικαστικού επιμελητή, 3 εξώδικα προς την “Απογευματινή” , τα “Παραπολιτικά” και το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”.

Σε περίπτωση που άμεσα δεν ζητήσουν συγγνώμη και δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια, θα προχωρήσω σε κατάθεση αγωγής σε βάρος αυτών των τριών μέσων, καθώς και του Political, όπως ο νόμος προβλέπει.

Παράλληλα, επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, με Επιστολή μου στον Πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ – η οποία αποτελείται από 7 ανώτατους δικαστικούς, 4 ανώτατα στελέχη ελεγκτικών κρατικών οργανισμών και τραπεζών, καθώς και μόλις από 3 Βουλευτές, ζήτησα επισήμως τον επανέλεγχο όλων των δηλώσεών μου για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, καθώς και των δηλώσεων ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Πρωθυπουργού και για την εξοχική κατοικία στην Τήνο, όπως και των Υπουργών της κυβέρνησης για την εξέλιξη των δανείων τους.

Εγώ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ ή να κρύψω. Εκείνοι;

Υ.Γ. Μετά τη στοχοποίηση των παιδιών μου για την καθ’ όλα νόμιμη εργασία τους στην οικογενειακή μας επιχείρηση, σήμερα είχαμε νέα αθλιότητα από την Απογευματινή ΝΔ, το κόμμα που κατά τα άλλα, προσπαθεί να αυτοπαρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Με εγκαλούν διότι η ατομική μου επιχείρηση πήρε απολύτως νόμιμα-με αποκλειστικά δική τους έγκριση-επιστρεπτέα προκαταβολή, όπως όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που μέσα στην πανδημία κατέγραψαν τεράστιες ζημίες.

Σημειώνω ότι για το 2020, η ατομική μου επιχείρηση κατέγραψε μείωση τζίρου -78,76% και τελικές ζημιές ύψους -49.249€.

Ουσιαστικά αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος.

Αλλά αφού άνοιξαν αυτή τη συζήτηση: αλήθεια, πόσοι από τους Υπουργούς και Βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις τους;

Πλέον η ΝΔ, έχει απόλυτη υποχρέωση να ενημερώσει τώρα τους πολίτες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ