Αγριος καβγάς Κυρανάκη – Τζάκρη on air: «Είσαι γελοία» – «Είστε ακροδεξιός, φασίστας και γελοίος» (Βίντεο)

Αγριος καβγάς Κυρανάκη – Τζάκρη on air: «Είσαι γελοία» – «Είστε ακροδεξιός, φασίστας και γελοίος» (Βίντεο)

Μεγάλη ένταση και βαριοί χαρακτηρισμοί επικράτησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Attica TV, ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Στη συζήτηση σχετικά με τον κατώτατο μισθό, τα αίματα άναψαν με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να επιτίθεται φραστικά στην Θεοδώρα Τζάκρη με βαρείς χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τη “γελοία”.

“Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Κυρανάκης, με την κ. Τζάκρη να του απαντά λέγοντάς του πως είναι “ακροδεξιός και φασίστας”.

Ο παρουσιαστής διέκοψε τη συζήτηση ζητώντας από τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό ενώ το ίδιο έπραξε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ χωρίς όμως ο βουλευτής της ΝΔ να το πράττει.

Ωστόσο ο κ. Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ενώ από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πράξη την απειλή αποχώρησής της και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

“Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.

Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ